Jotta voit pelastaa, täytyy sinulta löytyä myös oikeat välineet apuun. Meiltä voit tilata ensiaputarvikkeita itsellesi, työpaikallesi tai vaikka lahjaksi ystävälle.

TUTUSTU TUOTTEISIIN LATAAMALLA KUVASTOMME JA TILAA JOKO SIVUN ALHAALLA OLEVASTA LOMAKKEESTA TAI LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN TILAUKSET@ENSIAPUKOULUTUSMS.FI. 
defibrillaattorit

Valikoimastamme löydät sydäniskurit , harjoitusdeffat, lapsille tarkoitetut iskurit, vara- ja lisäosat sekä opasteet ja säilytyskaapit.

ensiapulaukut 

Ensiapulaukuista löydät tarkoin suunnitellut versiot niin kotiin kuin työpaikalle, mökille ja autoon sekä erilaisiin harrastuksiin. Lisäksi saat meiltä seinään kiinnitettävät kaapit ja laukut.

kiristyssiteet

Verenvuoto on yleinen tapaturma, joten meiltä saat välineet, mitä jokaisen tulisi kuljettaa mukanansa, jotaa voi toimia itsensä pelastajana.

hengityssuojaimet

Meiltä löydät korkeatasoiset hengityssuojaimet, visiirit sekä kangasmaskit. Mahdollisuus myös tilata suurempi erä.

hygieniatarvikkeet

Hygieniatarvikkeista löydät mm. Käsidesit, desinfiontipyyhkeet sekä paljon muita tuotteita, joilla saat pidettyä sinut ja ympäristösi puhtaana.

Sekä paljon muita ensiaputarvikkeita!

LATAA TÄSTÄ KUVASTO,
JOSTA LÖYDÄT KAIKKI TUOTTEEMME!

Jätä tästä tilauspyyntö!

Täyttämällä tämän lomakkeen, olemme sinuun yhteydessä ja voimme katsoa tarkemmin tuotteita ja sinun tarpeitasi. Tämän lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, eikä vahvista tilausta.

Puhelinnumero
Osoite

Valtakatu 19

94100 Kemi