Venttiilitön hengityssuojain Ffp 2 10kpl
Venttiilitön hengityssuojain Ffp 2 10kpl Venttiilitön hengityssuojain Ffp 2 10kpl Venttiilitön hengityssuojain Ffp 2 10kpl Venttiilitön hengityssuojain Ffp 2 10kpl Venttiilitön hengityssuojain Ffp 2 10kpl

Venttiilitön hengityssuojain Ffp 2 10kpl

19,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

FFP2 venttiilitön hengityssuojain on tiiviisti yksittäispakattu suojain, joka mahtuu pieneen tilaan esimerkiksi taskuun tai laukkuun

FFP2 venttiilitön hengityssuojain on tiiviisti yksittäispakattu suojain, joka mahtuu pieneen tilaan esimerkiksi taskuun tai laukkuun. Hengityssuojain istuu mukavasti kasvoille ja muotoiltavan nenäkappaleen avulla hengityssuojaimen saa asetetultua tiiviisti kasvoille.

Venttiilitön FFP2 hengityssuojain suodattaa myös uloshengityksen ilman, joten myös myös hengitystieinfektion saanut henkilö voi suojata ympärillään olevia tällä hengityssuojaimella.

FFP2 hengityssuojaimet ovat toiseksi korkeinta suojaustasoa ja suodattavat vähintään 94% ilman epäpuhtauksista. FFP2 -suojaustaso suojaa terveydelle vaarallisilta kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta.

Nanowave hengityssuojain on testattu ja todettu CE0194 FFP2 EN149:2001-standardin vaatimustenmukaiseksi.

Käyttöohje:

Pese kädet. Aseta suojain suun ja nenän peitoksi, nenätuki ylöspäin. Vedä kiinnityslenkit korvien taakse ja purista yläreuna tiiviisti nenän pintaan. Kokeile tiiviys puhaltamalla ja jos maski vuotaa puhaltaessa, korjaa vuotokohdat tiiviiksi. Hengityssuojain täytyy pukea mahdollisimman tiiviisti kasvoille, jotta sen vaikutusteho on parhain mahdollinen.

Tiedot:
 Steriili, yksittäispakattu venttiilitön flat -hengityssuojain
 Suodatustehokkuus 95% (vastaa FFP2, KN95 ja N95 -luokituksia)
 Suositeltu yhtäjaksoinen käyttö: 4-6 tuntia

Nanowave hengityssuojain on testattu ja todettu CE0194 FFP2 EN149:2001-standardin vaatimustenmukaiseksi.

Toimitusaika 2-4 vrk, tuotetta varastossa.

Arvostelut 0 arvostelua