Zoll AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori
Zoll AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori Zoll AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori Zoll AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori Zoll AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori

Zoll AED Plus puoliautomaattinen defibrillaattori

1 900,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

ZOLL AED Plus on markkinoiden ensimmäinen puoliautomaattinen defibrillaattori eli sydäniskuri, josta saat reaaliaikaisen palautteen (REAL CPR Help) painantaelvytyksen laadusta. Sydäniskuri seuraa käyttäjän painantaelvytystä ja opastaa painelijaa selkein suomenkielisin äänikomennoin, kuten paina voimakkaammin tai tehokas painanta auttaen näin löytämään oikean painelutahdin 100 kertaa minuutissa.Taustavalaistussa näyttöruudussa näet tekstin samaan aikaan jokaisen äänikehotteen kanssa. Valaistujen graafisten kuvakkeiden ympyrä esittää, miten toimia. Näytössä näkyy myös annettujen iskujen määrä ja tapahtuman kesto. Defibrillaattori tallentaa 50 minuuttia EKG- ja elvytysdataa.
Saatavana on myös EKG-näytöllinen versio.

Edulliset käyttökustannukset
CPR-D Padz aikuisten elektrodit ovat esikytkettynä laitteeseen. Elektrodien keskellä oleva anturi auttaa löytämään oikean painelukohdan ja mittaa painelun laatua. Elektrodien säilyvyysaika on n. 5 vuotta. Elektrodipussissa myös tarvikepakkaus, jossa elvytyssuoja, sakset, kertakäyttöiset suojakäsineet, partahöylä, kuivausliina sekä kosteuspyyhe.

Zoll AED Plus toimii paristoilla, jotka kestävät stand-by -tilassa 5 vuotta tai 225 iskua tai 13 tuntia monitorointia. Defi ilmoittaa paristojen vaihtotarpeesta kun jäljellä on virtaa n. 9 iskuun.Suosittelemme vaihtamaan kaikki paristot kerralla ja käyttämään suurimpien valmistajien paristoja kuten Duracel, Sanyo tai Varta.

Käyttämällä Pedi Padz II -lasten elektrodeja AED+ muuttaa automaattisesti asetukset alle 25 Kg painaville lapsille sopiviksi.

Helppo ylläpito
Defibrillaattori tekee säännöllisesti itsetestauksia käyttökunnon varmistamiseksi eikä tarvitse säännöllisiä huoltoja tai kalibrointeja.
IP-luokitus on 55 eli deffa on pölyn ja roiskeveden kestävä.
Käyttölämpötila 0°  50°C.
Takuuaika on 7 vuotta.
Paino: 3,1 Kg

Zoll AED Plus toimitetaan käyttövalmiina sisältäen paristot ja 1 kpl CPR-d Padz aikuisten elektrodeja. Lisäksi asiakkaan valinnan mukaan joko kantolaukku tai seinäteline.
(Hinta sisältää 1 1/2 käyttökoulutuksen Meri-Lapin alueella sekä Oulussa. Laite toimitetaan koulutuksen yhteydessä).
Useamman laitteen tilauksissa olkaa yhteydessä mika@ensiapukoulutusms.fi

Yritysten maksuehto 14 - 45pv netto.
Hinta 1900,- sis alv 24%.
Toimitus aika 10 vrk (Käyttökoulutus aika sovitaan erikseen).

Arvostelut 0 arvostelua