HeartSine Samaritan PAD 360P automaattinen defibrillaattori
HeartSine Samaritan PAD 360P automaattinen defibrillaattori HeartSine Samaritan PAD 360P automaattinen defibrillaattori

HeartSine Samaritan PAD 360P automaattinen defibrillaattori

1 590,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

HeartSine Samaritan PAD 360P automaattinen defibrillaattori maallikkokäyttöön.

HeartSine Samaritan PAD 360P automaattinen defibrillaattori maallikkokäyttöön. Laite ohjaa käyttäjää koko elvytystilanteen ajan selkeällä suomenkielellä ja kuvaohjauksella. Samaritanin automaattinen defibrillaattori on varustettu vain yhdellä painikkeella päälle/pois. Deffa analysoi sydämen rytmin kun elektrodit on kiinnitetty potilaan paljaalle rintakehälle ja antaa tarvittaessa iskun automaattisesti.

Defibrillaattorin itsetestausjärjestelmä tarkistaa laitteen toimintakunnon. Erillisiä huoltoja tai kalibrointeja ei tarvita.

Liimapintaiset elektrodit ja akku ovat samassa kasetissa ja ne vaihdetaan n. 4 vuoden välein tai aina käytön jälkeen. Laitteen mukana tulee Pad-Pak aikuisten elektrodit ja akku. Mikäli deffaa halutaan käyttää myös 1-8 vuotiaille tai alle 25 kg painaville henkilöille tilaathan erikseen Pedi-Pak lasten elektrodit ja akun. Elektrodi/akkusetti on helposti vaihdettavissa itse.

Samaritan defibrillaattorin hintaan sisältyy kantolaukku. Laite on iskunkestävä ja IP-luokka on 56. Käyttö- ja varastointilämpötila 0°C  50°C.

Valmistaja myöntää AED -laitteelle 8 vuoden takuun.

Defibrillaattorissa on sisäinen muisti, joka tallentaa 90 minuuttia EKG-tallennetta ja tapahtumia. Tapahtumat ovat purettavissa valmistajan USB-kaapelin, PC-tietokoneen ja Saver EVO-ohjelmiston avulla.

Mitat: 20 cm x 18,5 cm x 4,8 cm
Paino: 1,1 Kg

Arvostelut 0 arvostelua