WATER-JEL 20,3 cm x 45,7 cm -sidepakkaus palovammojen hoitoon
WATER-JEL 20,3 cm x 45,7 cm -sidepakkaus palovammojen hoitoon

WATER-JEL 20,3 cm x 45,7 cm -sidepakkaus palovammojen hoitoon

22,75 €
Sisältää alv. 24.00 %

WATER-JEL 20,3 cm x 45,7 cm -sidepakkaus palovammojen hoitoon.Erinomainen kattamaan suuria alueita kuten reisi, olkapää tai selkä


Suurin palovammasidoksemme. Erinomainen kattamaan suuria alueita kuten reisi, olkapää tai selkä.

Tarpeeksi suuri myös esimerkiksi säären ympärille tai rintakehän alueelle.

  • Geelissä liotettu, steriili ja folio-pakattu
  • Saatavana myös taktisena versiona

WATER-JEL -sidos on tarkoitettu palovammojen hoitoon. WATER-JEL -sidoksella on palovamma-alueella viilentävä ja kipua lievittävä vaikutus. Viilentävän vaikutuksen ansioista palovammasidos hidastaa palovammasta aiheutuvaa kudosvaurioprosessia. Lisäksi WATER-JEL-sidoksen antimikrobinen ominaisuus ehkäisee infektion syntymistä palovamma-alueella.

Tuote on valmistettu tarttumattomasta materiaalista, joka ei jää kiinni palaneeseen ihoon. Water-Jel:in sidoksissa oleva palovammageeli on hajusteeton kirkas geeli. Geeli mahdollistaa palovammojen nopean hoidon ja estää ympäröivän kudoksen tuhoutumista. Water-Jel geeli poistaa lämpöä palovammasta, lievittää kipua, viilentää ihoa ja suojaa mahdollisilta tartunnanaiheuttajilta. Koska geeli on kirkas, sitä ei tarvitse poistaa palovamman tutkimiseksi.

Wate-Jel:in palovammasidosta voidaan käyttää kaikentyyppisiin palovammoihin, eikä sen käyttö vaadi erityistä koulutusta. Lisäksi pakkauksesta löytyy kuvake, joka ilmaisee suunnilleen, minkä kokoisen alueen kyseisellä sidoksella saa peitettyä.

Water-Jel Palovammasidosten käyttöikä on 5 vuotta.

Koko: 20,3 cm x 45,7 cm


Arvostelut 0 arvostelua