Ensiapureppu ilman tarvikkeita.
Ensiapureppu ilman tarvikkeita. Ensiapureppu ilman tarvikkeita. Ensiapureppu ilman tarvikkeita. Ensiapureppu ilman tarvikkeita. Ensiapureppu ilman tarvikkeita.

Ensiapureppu ilman tarvikkeita.

119,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ensiapureppu on käytännöllinen vaihtoehto sinulle, olet mukana urheilujoukkueen toiminnassa, tai vaikkapa ensiapupäivystäjänä erilaisissa tapahtumissa.


Tämä ensiapuvälineiden säilytykseen suunniteltu reppu on valmistettu säänkestävästä kankaasta. Ensiapureppu on käytännöllinen vaihtoehto sinulle, jos teet liikkuvaa työtä, olet mukana urheilujoukkueen toiminnassa, tai vaikkapa ensiapupäivystäjänä erilaisissa tapahtumissa. Soveluu myös defibrillaattorin säilytyskassiksi. Repussa on leveät heijastinnauhat niin edessä, sivuilla kuin kantohihnoissakin.

Reppua on miellyttävä kantaa: leveä, pituudeltaan säädettävät olkahihnat jakavat painon tasaisesti hartioille ja repun alaosassa oleva pehjuste vähentää alaselkään kohdistuvaa painoa. Vyötärön ympärille kiinnitettävä vyö pitää repun tukevasti paikoillaan liikuttaessa ja osaltaa vähentää myös hartioihin kohdistuvaa rasitusta. Repun sivulla on kantokahvat, joten sitä voi kantaa myös vaaka-asennossa. Repun takapaneelissa sekä sivuilla olevat vahvikkeet pitävät sen ryhdikkäänä, ekä repun sisältö tunnu selkää vasten. Vahvistetussa pohjassa on kumitassut.

Vetoketju avautuu kokonaan auki, joten sinun on helppo löytää tarvitsemasi ensiapuvälineet. Kannen sisäpinnassa on 15 erikokoista kuminauhalenkkiä, joiden alle voi pujottaa tarvikketa. Repun sisällä on kaksi irrallista tarvikepussia, jotka pysyvät  paikoillaan tarranauhakiinnityksen avulla. Molempien tarvikepussien kansiosa on läpinäkyvää muovia, joten niiden sisältö on nähtävillä avaamatta pussukkaa. Repun ulkopuolella on yhteensä kolme tarviketaskua. Ylemmän taskun päällä  on läpinäkyvä muovitasku, johon voit laittaa näkyviin vaikkapa yhteystiedot tai ensiapuohjeet.

Ensiapurepun koko

40 x 25 x 22 cm

Huom! Reppu myydään tyhjänä, kuvissa näkyvät ensiapuvälieet eivät sisälly hintaan.


Arvostelut 0 arvostelua