Ensiapupakkaus matkalle
Ensiapupakkaus matkalle

Ensiapupakkaus matkalle

19,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Matkapakkaus soveltuu kokonsa puolesta aina mukana kannettavaksi ensiapuvälineistöksi.

Matkapakkaus soveltuu kokonsa puolesta aina mukana kannettavaksi ensiapuvälineistöksi. Pakkauksesta löydät avun pientten haavojen ja ruhjeiden ensiapuun, käsimurtuman tukemiseen sekä hätäensiaputilanteisiin. Elvystyssuoja ja suojakäsineet suojaavat sekä loukkaantunutta, että ensiavun antajaa eritekontakitilta. Turvaleikkurilla saat leikattua esim. sidetarpeita tai vaatteet auki vamman ympäriltä. Leikkurista voi olla apua ensiaputilanteiden lisäksi myös vaikkapa pakkausten avaamisessa tai narujen ja teippien katkaisussa.

Pienen kokonsa vuoksi pakkaus mahtuu hyvin reppuun tai käsilaukkuun. Tukevan, avattavalla ripustuslenkillä varustetun pakkauksen voi helposti kiinnittää esim. vyölle tai polkupyörään, lastenrattaisiin tai moottoripyörään jne. Pakkauksen kannessa on näkyvissä hätänumero 112, jottei se unohtuisi hätätilanteessa.

Matkapakkuksen sisältö:

Kolmioliina (1), Sidetaitos 7,5 x 7,5 cm (5), Joustoside 8 cm (2), Teippirulla (1), Haavanpuhdistuspyyhe (5), Laastari (10), Suojakäsine (2), Elvytyssuoja (1), Turvaleikkuri (1)

Koko:

16 cm x 8 cm x 8 cm

Musta pakkaus, punainen vetoketju. Pinet punaiset lenkit vetoketjun kummassakin päässä helpottavat pakkauksen avaamista. 

Arvostelut 0 arvostelua