DefiSign AED harjoitusdefibrillaattori

Sisältää alv. 24.00 %

DefiSign AED harjoitusdefibrillaattori. Ensimmäinen harjoitusdefibrillaattori, joka toimii kätevän mobiilisovelluksen kautta!

DefiSign AED harjoitusdefibrillaattori

DefiSign AED harjoitusdefibrillaattorin avulla voidaan simuloida realistisia hätätapauksia. Laite on erittäin käyttäjäystävällinen ja toimii kätevän mobiilisovelluksen kautta.

Lataa ilmainen ”Defi training by Schiller” -sovellus joko Apple App Storesta tai Google Play Storesta. Yhdistä matkapuhelimesi harjoitusdefibrillaattoriin Bluetoothin kautta ja tee ensiapukoulutuksestasi entistä elävämpi DefiSign AED harjoitusdefibrillaattorin kanssa!

DefiSign harjoitusdefibrillaattorin kanssa valmistat opiskelijasi todellisiin hätätapauksiin, joissa DefiSign AED defibrillaattoria tarvitaan. Harjoitusvaihtoehdot ovat kattavat ja täysin yksilöllistettävissä mobiilisovelluksessa. Skenaarioita voidaan laittaa pystyyn hetkessä!

Koulutuksen aikana voit mukauttaa harjoituslaitteen opiskelijan oppimisnopeuden mukaan. Toimintoja voidaan toistaa, keskeyttää tai nopeuttaa tarpeen mukaan. Mobiilisovelluksen kautta voit myös ohjata useita harjoitusdefibrillaattoreita samaan aikaan! DefiSign AED harjoitusdefibrillaattorin avulla voit järjestää täysin yksilöidyn koulutuksen.

DefiSign AED harjoitusdefibrillaattori on varusteltu 25 eri kielivaihtoehdolla. Koulutuksen järjestäminen kansainväliselle ryhmällä ei ole koskaan ollut tämän helpompaa!

Laite toimii 4:llä AA-paristolla. Voit käynnistää laitteen painamalla ON/OFF -nappia, joka sijaitsee laitteen paristokotelossa.

Toimitusaika yksi viikko tilauksesta.

Hinta sisältää rahdin

Arvostelut 0 arvostelua