Lasten ensiapukurssi

Lasten leikkiessä on loukkaantumisen mahdollisuus huomioitava, vaikka heitä valvottaisiin kuinka tarkasti. Joskus liukumäessä vauhti on liian kova tai hippaa leikkiessä lapset törmäävät toisiinsa. Nämä on tilanteita, joissa aikuisen täytyy tietää miten toimia

Me tarjoamme ensiapukurssin, joka on suunnattu nimenomaan lasten ensiapuun. Kurssilla painotetaan hätätilanteen tunnistamista ja käytännön harjoitteita. Tavoitteemme on, että kurssin jälkeen kaikilla olisi tiedon lisäksi myös varmuutta toimia, kun tarve sitä vaatii. Neljän tunnin (4h) lasten ensiapukoulutus sopii erittäin hyvin opettajille, päiväkodeissa työskenteleville, pienten lasten vanhemmille ja lasten hoitajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta hätäensiavun annosta lapselle, sekä henkilöille, joilla on tarvetta päivittää tai kerrata aikaisemmin opittuja ensiaputaitoja.

Kurssin kesto on 4 oppituntia (á 45min). Kurssin hinta on 450€ (sis. alv 24%) ja se järjestetään asiakkaan tiloissa. Sopimuksen mukaan kurssimaksuun lisätään kouluttajan matkakulut. Kurssista on mahdollista hakea Kela-korvausta.

Kurssin sisältö:

• Hätäilmoituksen tekeminen
  • Lapsen elvyttäminen
  • Vierasesineet hengitysteissä
  • Erilaisten haavojen hoito
  • Nyrjähtänyt nilkka ja luunmurtumat (kaatuminen, tippuminen)
  • Aivotärähdys, nenäverenvuoto, hammas- ja silmävammat
  •  Äkillinen vatsakipu

Tilaa kurssi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

tilaukset@ensiapukoulutusms.fi