Defibrillaattori- ja peruselvytyskurssi

Tavallisin syy elottomuudelle on sydänkohtaus, jonka ensiapuun tarvitaan sähköiskun antava laite, eli defibrillaattori. Helppokäyttöinen ja turvallinen defibrillaattori on hyvä hankkia omalle työpaikalle, jolloin tehokas elvytys voidaan aloittaa jo ennen ambulanssin saapumista. Tällä kurssilla harjoitellaan defibrillaattorin käyttöä ja peruselvytyksen antoa, jotta jokainen osaisi ja uskaltaisi toimia kun tilanne sitä vaatii.

Kouluttajamme ovat ensihoidon rautaisia ammattilaisia. He toimivat päätyönään hoitotason ensihoitajina, sekä sairaanhoitajina. Heiltä löytyy kentältä paljon konkreettisia esimerkkejä jaettavaksi ja varman luja osaaminen. He takaavat kurssilaisille ympäristön, jossa harjoitellaan ja keskustellaan rennosti yhdessä aiheista.

Kurssin kesto on 6 oppituntia (á 45min) ja se järjestetään asiakkaan omissa tiloissa. Kurssin hinta on 520,- (sis. alv 24%). Sopimuksen mukaan kurssin hintaan voidaan lisätä kouluttajan matkakulut.

 

TARJOUS: Zoll AED Plus Defibrillaattori on mahdollista ostaa kurssin yhteydessä!Osta Zoll AED Plus Defibrillaattori ja saat käyttöönottokoulutuksen samaan pakettiin hintaan

 2 350,- (sis. alv 24%)

Koulutuspaketti sisältää 6h koulutuksen, Zoll AED Plus Defibrillaattorin, paristot, yksi pari aikuisten CPR-D -elektrodeja sekä asiakkaan valinnan mukaan joko pehmeä kantolaukku tai seinäteline.

Laite toimitetaan tilaajalle koulutuksen yhteydessä.
Tilaa kurssi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

tilaukset@ensiapukoulutusms.fi

0400-533182