Ensiapupäivystykset taphtumiin ja tilaisuuksiin.

Ensiapukoulutus MS Oy tarjoaa laadukasta ja osaavaa ensiapupäivystystä erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Vahva kokemus ensi- ja akuuttihoitotyöstä ja jatkuva koulutus tarjoavat hyvän perustan ensiaputilanteiden hoitamiseksi. Terveydenhuollon ammattilaisemme voivat toimia tapahtumanne lääkärin työparina myös vaativampaa hoitoa edellyttävissä tilanteissa. Ensiapupäivystäjämme työkentelevät Ensihoidossa. Ensisijaisesti haluamme suorittaa enisapupäivytstyksiä terveyttä ja hyvinvointia edistävissä tapahtumissa. Myös erilaiset harrasteisiin ja vapaa-aikaan liittyvät tapahtumat.

Ensisijaisesti toimimme tapahtumissa, joissa auttajien tarve on 1- 6 henkilöä.

Päivystystapahtumissa teemme yhteistyötä Tornion Spr ensiapuryhmän kanssa, josta tarvittaessa kalustona ambulanssi tapahtumiin.

Myös erkoistapahtumissa missä vaaditaan Hoitotason ensihoito paikalle, rallit , motocross yms pystymme tuottamaan palvelun .

Päivystyshenkilöstöllä on osaamista erilaisista toimintaympäristöistä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan tapahtumastasi turvallinen niin yleisön kuin osallistujienkin näkökulmasta. 

Olemme yksityinen terveydenhuollon palveluntuottaja tuotamme kotisaraanhoitoa ja kotihoidon palveluita. Meillä on lupa ensiapupäivystysten järjestämiseen

Tapahtumasuunnittelu ja tarjouspyynnöt: 

Mika Sillanpää

P.0400533182

mika@ensiapukoulutusms.fi


  • Näkymä