Tarjoamme nyt mahdollisuuden suorittaa hätäensiapukursseja myös verkossa! Kurssilla käydään läpi hätäensiavun perusteita ja kurssin tehtyä saat siitä ensiapukortin, joka on voimassa kolme vuotta. 

Tee kurssi missä ja milloin haluat, puhelimella tai vaikka tabletilla. Sinä valitset! Lisäksi sinun ei tarvitse tehdä kurssia yhdeltä istumalta, vaan voit suorittaa sen osissa.

Tämän helpommaksi ei ensiapukurssin suorittaminen voi enää mennä!

SPR Hätäensiapu 4h -verkkokurssi

Suorita Suomen Punaisen Ristin Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina. Kun ilmoittaudut koulutukseen, saat osallistumislinkin ja osallistumiskoodin sähköpostiisi kuluvan viikon aikana. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi. Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan verkossa. Kurssin suoritettuasi saat SPR Hätäensiapukurssin 4h pätevyyden ja ensiapukortin voimaan 3 vuodeksi. Kurssin suorittamisella ei ole mahdollista jatkaa Ensiapukurssi EA1® tai Ensiapukurssi EA2® voimassaoloaikaa

Verkkokurssin hinta on 80€+Alv./osallistuja, hinta sisältää ensiapukortin.

Ilmoittautuminen:

Lähetä osoitteeseen tilaukset@ensiapukoulutusms.fi seuraavat tiedot:

- Nimi

- Sähköpostiosoite

- Kotiosoite

- Syntymäaika

Saat sähköpostiisi ohjeet koulutuksen suorittamiseen, sekä laskun. Kurssin suorittamisen jälkeen ensiapukortti lähetetään kotiosoitteeseesi.
Jos organisaatiosi ei vaadi juuri SPR:n ensiapukorttia, voit suorittaa verkossa myös seuraavat hätäensiapukurssit:


Hätäensiapukurssi 4h:

Hinta 75€+Alv/osallistuja

Hätäensiapukurssi 8h:

Hinta 99€+alv/osallistuja


Nämä kurssit täyttävät yhtälailla hätäensiapukurssin määritteet, kuin SPR:n. Näistä saat myös ensiapukortin, joka on voimassa kolme vuotta.

Ilmoittautuminen:

Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi.